brända tjejer.

hoho jaja. igår var jag Jenny, Emelie och Sara nere på Venice beach heeela dagen. vi spelade uno i sanden och jag och Sara visade våra Volleybollskills. Detta resulterade i att vi är brända. jag är mest bränd. såklart.

men det ignorerar vi idag och drar till W hotel här bredvid för lite sol&bad. ikväll ska vi gå på någon bio och imorgon är det Scandinavian Valborgsparty i hollywood. rolig heeelg :)

bilduppdatering kommer när jag tagit bilder, höhö.

pussss!

skärpning på mig.

fett dålig uppdatering. skall bätttra mig.

helgen som va såg ut som följande:

fredag:
heldag nere i Santa Monica, solade hemme hos sara och co, sen lite shopping på det. inhandlade mig O,boy för 9 dollar(?!) i en europeisk butik. har haft abstinens i flera veckor nu.
på kvällen så gick jag, emelie, susanne och sara n ut på happy ending, rolig ställe på sunset!

lördag:
seg förmiddag, städade/pluggade/slappade fram till 6 då vi åkte på påskkalas hemma hos Sara & co i Santa Monica. kvällen började med att vi såg en naken, mörkhyad halvdöd man ( orkar inte dra hela historian men det var riktigt hemskt) sedan åt vi massa påskmat och lekte lekar. kvällen avslutade vi med en snabbis på the other room i venice. mycket trevligt!

juste! sist men absolut viktigtast! JENNY KOM HIT I MÅNDAGS! därav dålig uppdatering. vi har varit nere i santa monica hela eftermiddagen, super mysigt!

nu ska vi bubbla och ta ett glas vin!


himmel vad gott


påskpresent från mig till mina roomisar.


















träna träna träna

hoho, godmorgon långfredag! (kanska ska börja kalla alla andra fredagar för kortfredag?)

jag har nyligen vaknat, så har endast hunnit dricka massa vatten och ätit en banan & ett äpple. mycket intressant va?
nej men planeringen för denna dag ser ut som såhär:

först möta upp susie utanför LAfitness för att gymma ihop. sedan gå hem och duscha på varsitt håll för att sedan bege oss ner till Santa Monica (även lina hakar på då) för att shoppa lite. jag ska försöka hitta presenter till alla fina därhemma.

ikväll ska susanne ta med mig och emelie till ett ställe som heter Happy Ending (tror jag). För susanne har pratat så gott om detta ställe så ikväll blir det upp till bevis!

puss&kram ses på stan (förmodligen inte)

ps. jag tror jag börjar blir lite beroende av att träna. det är ju sjukt roligt när man ser resultat. ds



stolt tjej.

förlåt för att det varit så dåligt uppdatering på sistone, men det beror på att jag inte va hemma förra veckan och för att jag haft två prov denna vecka. och vet ni? JAG FICK A PÅ MITT BUSINESS PROV :D megaglad med tanke på att jag fick C på det första och det va aaaassvårt.

idag hade jag engelska prov och det va jättesvårt. min engelska kurs är jättesvår och jobbig överhuvudtaget. det är mer filosofi än engelska. vi läser massa texter som är 10000 miljarder år gamla om justice, ethics, government osv osv. och så har vi läst en bok skriven av Franz kafka (vilket är riktigt djuuupt) och så idag hade vi prov på de texterna. vilket inte gick så jättebra, men blir nog i alla fall godkänd på det.

på måndag kommer min fina jenny hit och jag längtar massor!
sen längar jag efter min familj också. och mina tjejer. och så längtar jag efter att få pussa på min gudson och min systers nyfödda lilla älskling alex. inte långt kvar till den 8 juni!

vet inte om jag sagt att jag fick A på senaste pilates provet också?

jaja nog tjatat om skolan. nu ska jag kolla klart på prison break, har bara 5 avsnitt och filmen kvar. gaah så super mega spännande!



bildbomb

bildbomb från springbreak, skriver om det senare!


1 miljard lager med kläder!


sjölejon


dom va öööverallt!










SPÄCKHUGGARE!






carmel beach








californiens landsbygd!


roadtrip


morro bay






pismo beach




solvang (dansk ort mitt i cali)






santa barbara


hat haft en riktig toppen vecka!













road trip!

hej hallå! jag och emelie åkte ju som tidigare sagt till Santa Cruz i måndags morse och vi har hunnit med massor med roliga saker!

När vi kom i måndags så var vi rejält trötta efter 9,5 timmar på en buss och enbart en timmes sömn natten innan, så när vi kom fram gick vi och åt på ett mega amerikanskt cafe (rosa/vita soffor och rosa bås) sen gick vi tillbaka till hotellet och sov några timmar. när vi vaknade runt 21.00 så strosade vi runt lite på stan här. jättemysig stad!

i tisdags så kom vi på att vi banne mig ville hyra en bil. efter mycket springandes till olika uhyrningsfirmor så fick vi äntligen en liten silvrig KIA. Jag som inte har kört bil på 3 månader var skapligt nervös när vi bestämde oss för att köra längs kusten till ett ställe som heter Natural Bridges som är en strand med stora stenblock formade som en bro. det va fint med blåååste nästan bort så vi tog några kort och bestämde oss för att åka vidare någonstans.

och detta någonstans blev ingen kort roadtrip utan hela vägen till SAN FRANSISCO (vilket är ungefär 80 miles)
vi åkte längs Highway 1, och herre min skapare! , är nog det finaste jag har sett!
jag hade nog glömt bort eller förträngt lite att vi skulle köra in i en riktig storstad och innan det köra 6 filig motorväg. vill påpeka att min partner in crime emelie och jag körde hela vägen in i san fransisco, ner till downtown till ett parkrings hur UTAN GPS! är sinnesjukt stolt!

väl i downtown San Fran så ringde emelie sin familj som kommit dit tidigare på dagen och snacka om surprisade som blev när hon säger at hon är 3 min från deras hotell. härlig återförening!

känner att detta blir ett väldigt långt inlägg nu så jag berättar om våran valsafari i nästa!


santa cruz


natural bridges




det blåste som sagt en del!




surfare i santa cruz


längs highway 1








kian och jag


highway 1




san fransisco by night!

bieber fever

jag måste bikta mig.

idag när jag var på ralphs så såg jag något oemotståndligt vid kassan. kostade endast $4,99 så jag slog till!
kände att jag var tvungen att supporta min pojkvän, så jag inhandlade denna:

 

vill även säga till mina andra pojkvänner (robert pattinson & maja ivarsson) att jag tycker om er lika mycket. ni behöver inte vara oroliga, jag kommer inte lämna er för bieber.

happy happy happy

jag och emelie hade sviiinkul igår. lyssnade på gamla goda låtar här hemma innan vi begav oss till O´haras där vi hade superduper mega fun! lärde oss en del snuskiga meningar på franska. mycket användbart?


spring break!

äntligen äntligen spring break!

som jag har längtat. ikväll firar vi in spring break på O'haras, imorgon blir det party i Santa Monica med massa Swedish people och på lördag kan det kanske bli LA beer fest. ett problem bara, jag gillar inte öl?! 
seeeen på söndag så packar jag och emelie väskorna och drar till Santa Cruz för några chilldagar. jag älskar california. 

Har tänkt en hel del på det faktum att jaf faktiskt bor i L.A. det har ju blivit en vardag nu och det känns inte konstigt att säga att man ska åka in till Hollywood eller att Beverly Hills ligger två sek bort. eller bara det att jag ska åka highway 1 nästa vecka. sinnesjukt. tror inte jag kommer att förstå innebörden av hur bra jag faktiskt har det förrän jag kommer hem och inser hur mycket jag saknar det. som tur är så blir jag förmodligen här i 2,5 år så kommer ju inte behöva sakna det än på ettt tag mer än på sommar/vinterloven. 
älskar att jag är så lyckligt lottad som faktiskt kan flytta till andra sidan jorden. förstår mig inte på alla som inte vill ut och se världen? man lever bara en gång och sverige flyttar inte på sig. 
men drar till med ett internskämt "but it's probably just me" (emelie kommer skratta ihjäl sig)

jag saknar mina tjejor & min familj fruktansvärt mycket!

 
las vegas när mina fina tjejer var här <3

prison break skadad tjej.

Mmm, what you say?
Mm, that you only meant well?
Well, of course you did.
Mmm, what you say?
Mm, that it's all for the best?
Ah, off course it is.
Mmm, what you say?
Mm, that it's just what we need?
And you decided this?
Mmm what you say?
Hmm,
What Did She Say?


jag vill bara meddela att jag är sjukt prison break skadad. fråga emelie, hon vet. haha
 "jag har något som du vill ha så du kan inte döda mig, för då kan du aldrig få veta"

jag och emelie har roligt ihop. jag tycker om henne mega mega mega mycket ♥
& babycorn kan ju vara den sötaste som finns. kunde inte ha önskat mig två bättre roomies!

nej nu måste jag fokusera. har importing/exporting prov om 4 timmar.


april, april.

har varit två superfina dagar här i the city of angeles. igår så låg jag och emelie inne på W hotel och chillade i solen! sjukt nice. på kvällen så var vi på BBQ party hos ett par vänner sen så åkte jag, emelie, susanne & lina till Whiskey a go go på Sunset (där alla i beatles har spelat och även rolling stones). där träffade vi en massa nya och gamla vänner och de blev en händelserik kväll som slutade med att jag gjorde en sweet chilli dipp med fjorton liter salt i som jag och emelie mumsade i oss på balkongen.

idag däremot är vädergudarna emot oss och har gett oss ett mega molntäcke så dagen hittills har enbart bestått av filmtittande. (läs prison break avsnitt).
resten av kvällen spenderar jag nog i sängen med datan i knät. eventuellt att jag tar ett bad och gör ansiktsmask, vi får la se.




RSS 2.0