e-tuna

hoho. helgen i linköping var jätteskoj! vi var ute både fre-lör. hann även med äventyrsminigolf och sightseeing i och utanför staden :) mysigt! lägger upp bilder i nästa inlägg :)

nu ska jag nämligen kamma till mig och ta bilen till ikea för att möta upp hannah och zara sen åker jag och hannah hem till hennes nya hem i e-tuna :) har filmkväll och sleepover!

idag kan man säga "jag åker tillbaka nästa vecka"


family time.

jag bara jobbar,sover och äter den här veckan. men nu ikväll blir det lite mystid med familjen. vi ska grilla och dricka ett glas vin. sen ä det bara för mig att gå och sova, börjar 06 imorgon också. (började dock 05 idag) så när jag kom hem vid halv tre så gick det inte att hålla ögona öppna.

imorgon ska jag leka med pernilla efter jobbet vilket ska bli mycket trevligt. sen på kvällen blir det kajen med tjejorna om jag hinner. sen är det torsdag och då har jag planerat att hannah ska leka med mig vare sig hon vill eller inte. sen är det fredag och då har jag fått låna min fars bil till jobbet för när jag slutar klockan 15 åker jag raka vägen till linköping :D wiho.

jag har börjat läsa twilight böckerna och kan verkligen inte sluta! har ju sett filmerna x antal ggr men böcker är på något sätt alltid lite bättre :)

nej trrevlig tisdag gott folk.
16 dagar kvar!


helgens bravader

hohoho. det blev jätteskojsigt i lördags. förfest på hannas nyinredda balkong med alkohol ostbågar ostbollar och choklad (team bollar för mig). slutade på bmb där jag och emelie dansde i schlagern tills vi nästan droppade av svett.

söndagen åkte emelie hem vid halv tolv jag traskade då hem till zara där även lunkan va. vi tog oss ner på stan för lunch med elina, hanna och niklas. vi satt och dividerade väldigt länge om vad vi skulle göra en soliga söndag som det var. det slutade i alla fall med picknic och kubb på djäkneberget. mycket mysigt.

idag har jag jobbat och ska göra det fram till fredag då jag åker till linköping och det är emelies tur att visa mig vad hennes stad har att ge.

17 dagar kvar i Sverige. måste tiden gå så fruktansvärt fort, jag hänger inte med!


RSS 2.0