never say never

Igår så var vi ett helt gäng som gick på Hangover part 2 och även om jag somnade till några gånger (megamega trött och bion började 22.25) så var den sjukt bra. vi satt längst fram på en av balkongerna och bredvid mig så satt Scott från Eurotrip, haha. Jag kände inte igen honom förrän Chris sa det, så den här gången var det inte "Scotty doesn't know" utan "Sofy doesn't know".  

idag gick jag upp vid nio och skypade lite sen så låg jag och emelie på taket i nån timme tills magen kurrade sönder och jag gick ner och lagade världens mest utan tvekan godaste mat (NOT); nudlar. jag fullkomligt hatar nudlar, men vad gör man inte när plånboken och kylskåpet ekar tomt.

nu så pluggar jag och ikväll ska vi ha filmkväll. det blir No strings attached, waiting for forever och hör & häpna, Eurotrip.

när vi kom hem från bion igår så myste jag och emelie ner oss i hennes säng och kollade på Biebers Never say Never och jag hade ju redan bieber fever innan men nu tror jag minsann emelie också har en liten chrush på allas vår 17 åring.

peace!




I may be bad but I'm perfectly good at it.

yo vänner/familj/bekanta/okända.

just nu sitter jag på våran balkong och lyssnar på musik (gissa vilken låt). jag väntar på emelie. vi ska till O'haras och fira in långhelgen, det ska bli roligt. jag skypade med min saknade hanna idag och det var så underbart. mina tre andra älskade vänner kom hem till Sverige idag och jag kan inte förstå att de har varit borta i 4 månader! jag kan inte bärga mig längre, jag vill faktiskt hem nu. jag tor att anledning till att jag så fruktansvärt gärna vill hem nu är för att jag vet att jag kommer tillbaka i höst och för att jg har en miljard arbeten/prov de kommande två veckorna PLUS att vi ska flytta ut på tisdag och bo hos vänner (= jättetrevlig men även jobbigt att behöva bo i en resväska sista tiden)

resten av helgen blir lugn, bara plugga, sola, träna och förmodligen gå på Baksmällan part 2.

nu ska jag sminka mig så jag inte skrämmer alla UCLA studenter på baren.

live, love, laugh / sofy.


titanic.

det blev en fartfylld helg med inslag av fratparty och födelsedagsfest. men hann även med lite plugg och bokning av storage för alla våra möbler och saker som vi inte ska ta med oss hem.

de närmsta (och sista veckorna för denna termin) kommer vara väldigt stressiga. i helgen som kommer så ska vi flytta ut ur vår lägenhet för kontraktet går ut, så vi ska hyra minibuss så vi kan frakta allt. jag och emelie har 4 sängar, haha. 3 st queensize sängar och en 90-säng så om någon vill komma och hälsa på oss nästa termin så vert ni vart det finns sovplats.

ja appropå det. emelie och jag kommer nog att bo själva nästa termin, dels för att Mai som vi bo med nu ska flytta in med nya roomisar redan nu i juni och dels för att vi känner att vi bara vill bo vi två :) så vi ska nog kika på en lägenhet närmare Santa Monica. Så vi kommer närmare stranden och Venice osv. Vi längtar ihjäl oss efter att få inreda en ny lägenhet och få börja om på nytt i våran favoritstad.

utöver allt flyttande så har jag ju en heeeel del plugg också, och jag vet inte riktigt hur tiden ska räcka till men den brukar ju lyckas göra det så får hoppas den gör det deen här gången också.

nu ska vi kolla på Titanic och moffa chips. ses om 17 dagar Sweden!



live love laugh






vårat hotell i Vegas












miss sweden, miss my family, miss my friends

vet inte om det är något fel på mig just nu eller om jag bara är stressad för jag kan börja gråta för vad som helst. började gråta när jag pratade med mamma i telefon idag, började nästintill gråta igår kväll när jag satt och pluggade. är så himla mega jätte mycket i skolan just nu att jag vet inte hur tiden ska räcka till!

men allt ordnar sig väl till slut.
är bara 3 veckor tills jag är på svensk mark så får hanga in there tills dess :)

nu ska jag gå och träna, sen har jag heeeelg!
puss&kram


förhandstitt vegas


mongosida.

hej. hade skrivit världens längsta och rätt så intressanta inlägg igår, men gick inte att lägga upp och det stod ERROR över hela skärmen. dumma blogg.se

några punkter som får sammanfatta det inlägget:

-i fredgas lekte vi på universal studios och hade megakul
- fredagskväll gick vi till O'haras
- lördagen bestod av film och gossip girl
- söndagen bestod av plugg
- jag saknar min familj och min nära fina underbara vänner
- idag är det mindre än en månad tills jag åkler hem över sommaren












nu drar vi till..

UNIVERSAL STUDIOS!  :)

sist jag var där så var hannah, hanna, elina och zara här :) det känns som en evighet sen. jag saknar er!

men idag så blire jag, Jenny, Sara och Emelie som är barn för en dag! ska bli megakuuul!
lägger ut bilder när vi kommer hem!


update.

nu är det strax helg igen och jenny har redan varit här halva tiden. usch jag gillar inte att tiden går så fruktansvärt fort! meeeen, vi har i alla fall hittat på lite roliga saker de dagar som varit och har mycket att se fram emot.

i lördags var vi som sagt på Scandinavian Valborgsparty på The Standard Hotel i West LA. Vi var en hel del tjejor som pregameade här hemma innna vi tod taxi in. det va en superkul kväll med massa dans och diverse borttappningar av vänner och jackor och väskor men allt kom tillbaka i sin vanliga ordning tillslut.

på söndagen så åkte jag, jenny och emelie till en marknad på Farifax/Melrose där dom säljer allt. och med allt menar jag massa massa skit men även massa massa roliga saker. alla tre fyndade Levi's shorts för en billig peng. blev några solglasögon och smycken också. efter att vi gått oss trötta där så tog vi en vända på mysiga The Grove innan vi begav oss hemåt.

Jag och Jenny har även hunnit med Movie Star Home Tour. Det var en 2 timmar lång guidad tur i Beverlyh Hills, Bel Air, Rodeo Drive, West LA osv osv. Vi fick se sjuuuukt stora hus och ett handplock av de hus vi såg tillhörde; Familjen Beckham, TomKat, Jennifer Lopez, Hiltons, det hus Michael Jackson hyrde (för 100 000 dollar/mån) när han dog osv osv osv. Vi hade till och med sådan tur att när vi åker förbi en bilkö på Sunset Blv så sträcker en man ut hela sitt huvud och vinkar till oss, gissa om vi blev chockade när vi insåg att det va Tom Hanks?

vi har även varit nere i Venice och solat och legat upp på taket och stekt. Imorgon så ska jag ta med Jenny till Beverly Center så hon får shoppa loss lite och på fredag blir det Universal Studios.

Inser nu att jag måste uppdatera mycket oftare för det är inte okej med ett sånt här långt inlägg. så lägger till lite bilder för att liva upp det. puss & kram








va premiär för Thor när vi var in till HW.








huset som Micheal Jackson hyrde när han dog


paris hiltons föräldrars hus (hennes barndomshem)


"fresh prince in bel air" - huset


pappa en sån här vill jag ha (både i rött och svart)


fast den här duger också :D

nu orkar jag inte ladda upp flera, sov så gott!


RSS 2.0