älskade älskade LA

såhär tycker jag om att det är 31 grader i skuggan idag:



men inte blir de nå stek i solen för nu drar jag till gymmet! pussåhej.

the sounds

VA TOTALT GRYMMA igår. sjukt stört himla bra. jag älskar maja. jag älskar alla låtar. gaah va bra det va!

såhär såg vi i alla fall ut innan vi tog oss till hollywood






right now.

så ser det ut såhär där jag sitter;



datan i knät, världens jobbigaste engelska bok & min faktiskt roliga business bok bredvid mig.

en lektion imorgon sen ska vi på THE SOUNDS!

yeyeye!

Godmorgon LA! och godkväll sweden!

Fick resultatet på mitt pilatesprov idag; 28/28 = A . YEEY!

Jag hade lite sömnproblem inatt då jag inte somnade förrän halv tre vilket inte alls är likt mig. mening var att jag idag skulle gå upp klockan 08.00 för att traska till gymet. ajjabajja de gick ju då inte. eller jo jag kom upp ur sängen men ramla tillbaka lika fort när jag insåg att det regnade ute. höhö-


idag ska jag plugga. ska skriva en essay på 3-4 sidor där jag ska definera ett ord. antingen justice, morality, eller ethics. SUPERKUL.
Sen ska jag göra en SWOT analys också
Och en article anlays. yeyey.


I will try to fix you

hej vänner.

Igår så va vi som sagt ute i Hollywood på en klubb som heter Eden. Jag & Emelie har insett att Hollywoods nattliv inte riktigt är våran grej. Såhär ligger det till, på de stora ställena eller "inneställena" så går det bara ut på en enda sak: visa upp dig/dansa i en soffa/dansa på ett bord och du får gratis drinkar. Killarna har bord och vill dra till sig snygga tjejer och tjejerna vill hitta ett bord för att få gratis drinkar. detta tycker jag är extremt genomskinligt och inte alls min grej. jag går ut för att ha roligt och dansa och jag har inte det genom att enbart flirta till mig drinkar. Självklart finns det flera klubbar i hollywood där det inte är lika extremt men jag tror att vi hädanefter kommer befinna oss mer i Venice eller Santa Monica. Där kan man träffa folk på ett annat sätt och mer vara sig själv. Missuppfatta mig inte, självklart är det jättekul att bli bjuden och få uppmärksamhet. Men jag betalar hellre min drink själv än spelar ett genomskinligt spel.

M
iddagen i Beverly Hills och förfesten va däremot jätte trevligt! Fast så är det ju åandra sidan allt. Pre-gamet är alltid roligast.

JUST DET! Mitt första möte med min PT gick jätte bra, det va ju såklart sjuuukt jobbigt men kändes asbra efteråt, så jag signade upp mig för PT två dagar i veckan fram tills att jag åker. Det ska bli riktigt kul faktiskt. Ska skriva ut resultaten här vart efter tiden går!

Nu ska jag plugga Business och sen sova, riktigt skönt med en lugn lördag!

OJ! glömde nästan. Jag och my beloved emelie har bokat hotel i Santa Cruz över Spring break! wihoo. så vi blir där Sön-Onsdag/torsdag då hennes familj kommer och hämtar upp oss från San Fransisco. Så åker vi hela Pacific Highway 1 ner tillbaka till LA. Den vägen är känd som en av de finaste i världen, då den går längs Kalifornien kust. JAG LÄNGTAR.


Santa Cruz


Bilder från Highway 1


middag+utgång

Nu drar jag och emelie strax till bussen för att möta upp Susanne, vi ska åka och käka middag på någon mysig restaurang vid Rodeo Drive. Där ska vi även möta upp Caroline :) Sen blir utgång i Hollywoood!
Berättar imorgon om mitt första möte med min PT.




Nu jävlar!

Nu jävlar ska det börjas träna (utöver min pilates & volleyboll som jag har två ggr i veckan)! Ska gå och signa upp mig på LAfitness nu och de ska bli jävligt skönt faktiskt. förhoppningsvis få in några sessions med PT också :D kostar fan ingenting om man jämför med sverige så ska passa på :)

annars så hade jag mitt första prov i Business 1 idag och det gick käpprätt åt helvete känns det som :( hade pluggat massa men det va alldeles för många och kluriga frågor på alldeles för kort tid. jag va inte ensam om att tycka det så jag hoppas läraren fattar att hon måste sänka nivån lite! men som tur är så får vi räkna bort ett prov när hon sätter betyg iaf.

ska inte tänka mer på det nu för jag ska börja blicka framåt istället för att älta onödiga saker. så nu tittar jag framåt mot min drömkropp. puss 6 kram


redo för ett träningspass!

importing/exporting



trött tjej drar till skolan för kvällskurs!

tiden går alldeles för fort.

jag & emelie lyckades komma in på min gamla bilddagbok igår och titta vad jag hittade:


halloween 2006. 4,5 år sedan.


2006 <3


lusssevaka i wallins lägenhet 2006


jag kanske va lite fjortis trots allt.





jag älskade er då, jag älskar er nu och kommer alltid att göra!

dagen-efter-picknick.



en bild säger mer än tusen ord.

.

Jag kastar sten mot solen, för jag hatar den.
Jag sätter knivar i fotografin.
Jag går på samma gator tills de vänder.
Den här stunden e i resten av mitt liv.
Och jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans.
Jag kan se mitt namn i tidningsbokstäver,
men jag kan inte tro att jag fortfarande lever

Igår firade vi St.Patricks day härborta på andra sidan jorden. tydligen så är den där patrick väldigt omtyckt. för han firades väldigt hårt överallt. vi valde iaf att spela lite beer/smirnoff ice pong här hemma innan sen drog vi till Venice och mötte upp lite folk på en bar. Var en rolig och händelserik kväll. vi hamnde på efterfest i ett frathouse på UCLA sen gick vi hem till oss och somnade på två sek.

Idag mår jag som jag förtjänar och för att bota det så beställde jag och emelie hem pizza. sjukt skönt med homedelivering. man klickar bara i på hemsidan vad man vill ha på pizzan sen vips så ringer det på porttelefonen och så är den här! farligt.

Idag har jag lite hemlängtan, eller inte sån att jag vill åka hem utan mer sverigelängtan. har suttit och youtubat massa håkan hellström live videor och önskar mig svensk sommar som fan. längtar efter mina tjejor också, och familjen. pratade med min storasyster idag och insåg att hon ska ha sitt andra barn om ca 3 veckor. tiden går fruktansvärt fort. så nu ska jag sluta skriva på detta inlägg och ta vara på tiden!


jag skulle lära mig dricka öl. gick inge vidare.


toby kan i alla fall.


hahaha. gillar att jag har satt på tomas ledin.


beerpong




shopping!

vill hälsa till mor, far, syster & vänner. saknar er.

nyinförskaffade grejjer:






sofie ♥ victoria's secret


pluggdag.

veckorna går sinnesjukt fort härborta på andra sidan jorden. känns som att en amerikansk vecka är som en svensk timme.
den här veckan har bestått av:

- johnossi på Bardot
- skola mån-torsdag
- lugna hemmakvällar med god mat (köttbullar & mos)
- jacuzzibubbel
- limousin ride till Boulevard 3 (ascoolt ställe)
- pluggande
- förfest hos vår norska granne Henrik
- shopping.
- sista dag i Venice med mina fina flickor som åkt till Aussie nu.

och idag ska jag plugga hela dagen och ikväll ska vi äta tacos här hemma!



eftersom vi inte har någon bil så är det svårt att storhandla så vi lånade en kundvagn av Trader Joe.



svingott.



hittade julmust i ett av våra skåp. ganska konstigt att dricka julmust & ha sommarklänning på sig.



skrattattack! (och ny kavaj & klänning)



finfina emelie i sin nya finfina klänning.




BURNED!

joråsatt, de blev ju megafint väder här i går då. och med mega menar jag ca 27 grader i skuggan kanske. igår hade jag dock lektioner till halv fyra så blev inte så mycket solbadande. MEN idag minnsan så hade jag bara en lektion till 09.20 så va hemma ca 10.00 så jag och emelie traskade så glatt upp på vårt älskade tak. med oss hade vi cola, musik, skvallertidning, bok, skolböcker och en solkräm!
jag kände mig så duktig som i alla fall smörjde axlar, bröst och ansikte. tänkte vell att jag som aldrig någonsin bränt min mage förut skulle inte heller göra det idag. men ack så fel jag hade. min mage har nu ungefär samma färg som ketchup. ajajajaj.

vill inte lägga ut en bild med risk för att mamma & pappa ringer och predikar om cancer (vet att ni läser detta nu, älskar er ockå!)



I´ve had enough of this comfort conversation

jag & emelie va som sagt på johnossi i måndags, de va trevligt men blev faktiskt rätt besviken. de körde ingen av mina favvolåtar och när vi frågade dom om de kunde köra Man Must Dance (som är deras första stora hit) så svarar trummisen: neej, den är ju dålig! HAHAHA. hur fan kan man säga att sin egen låt är dålig?

jaja de va som sagt en trevlig måndag iaf! :)

jag har sjuk träningsvärk just nu. har ni inte kört pilates någon gång, så har ni aldrig haft riktig jävla cp träningsvärk. haha.

vet någon vart jag kan köpa lite disciplin? alternativt en maffiaboss som skjuter mig om jag inte pluggar?


SMC

har köpt en ny tröja idag! (sanna är du glad att jag lägger upp bild på vad jag handlar? haha)

nu ska jag och emelie strax iväg på johnossi här i la la land! ska bli sjukt kul.

Fick tillbaka min in-class essay idag och blev faktiskt chokad över att det gick bättre än förväntat! :)

saknar mamma, pappa, sanna, sarah oliver & alla mina söta vänner därhemma!


the botten is nådd.

hooho. sjukt kul b-day party för babycorn igår, jag sumrerar med några bilder.
nu blir det filmkväll!














tgif!

thank good it's friday!

bilder från min & hannahs dag i venice!








lovely cali!



nyslingad, nyfärgade ögonbryn, nyklippt, ny skjorta, ny kväll, nya kontaker, nya erfarenheter. O'haras!

essay in english 1 & babycorns födelsedag!

hallå! idag har jag haft min första essay i engelska och jag har ingen aning om hur det gick, kändes jättejobbigt efteråt för jag fick sån prestationsångest! håller i alla fall alla tummar & tår på att det gick någor sånär.

idag fyllde min roomie Mai 21 år, jag kallar henne för baby corn för att hon är så liten och heter Mai. kul info va? grattis till henne i alla fall :) vi ska ha födelsedagskalas för henne på fredag och vi blir ungefär 20-25 personer i våran lägenhet så vi hoppas på att våra grannar är snälla denna weekend.

nu ska vi mysa här hemma & imorgon ska jag sova länge länge! sov gott (eller godmorgon sweden)

hannah & sofie dag!

idag hade jag och Hannah bestämt oss för att ha en "hannah-sofie dag" så när jag slutade min lektion imorse så kom Hannah till min skola på en rundtur och sen tog vi bussen till Venice för att strosa på beachwalken, vi köpte lite souvenirer och kikade på allt krimskrams som finns där. sen fick vi den briljanta idéen att hyra cyklar och cykla längs stranden!
men de blev inte två cyklar, utan en tandemcykel! vi hade superroligt och skrattade mest hela tiden, speciellt när vi spelade in vår tv-serie "ta-ta-ta-tandeeem!" (ska försöka få upp ett avsnitt när jag vet hur man gör)
älskade vän ♥









RSS 2.0