f-f-f-fest

ikväll blire partaj med massa favortier! det blir pre game hos hanna och sen drar vi oss ner mot stan.

kvällen igår var mycket mysig. vi åt på bill och bob och tog något glas innan vi åkte hem. jag och emelie satt på min baksida och lyssna på musik och mös innan vi gick och la oss.
imorse va jag upper kl 05.00 och jobbade 06-14. har hunnit sova en timme och nu ska vi fixa till fejsen.

ha en toppenkväll! puss&kram


emelie time!

tjenixen. att jobba gick vell lite sisådär. det är inte att leka med lunginflamation! så jag gav bort mitt megapengafeta pass på söndag. massa pengar som istället nu går till ramin. men ibland måste hälsan gå för pengar. så istället jobbar jag imorgon 6-oklart (senast 16 i alla fall)

nu ska jag snart ta bussen till stationen för att möta upp min lilla snuffe emelie. vi ska avnjuta en middag någonstans i kvällssolen med min syster. mycket mysigt ska det bli.


this is the day

emelie kommer idag, JIHOJIHO! min efterlängtade lilla snuffe till roomie ska alltså ta tåget från "storsstan" linköping (som tydligen är större än västerås. OBS! mamma berättade för mig att det bara är mer invånare pga av universitetet, HA!)
Hon kommer i alla fall idag vid halv sju och då ska vi äta middag någonstans med min syster sen hem och mysa. jag jobbar imorgon, men sen imorgon kväll dååå ska vi göra nått skoj.

nu ska jag i alla fall till jobbet första dagen på hela veckan på grund av min lunginflamation. lycka till sofie.


back on track. counting the days.

hör och häpna; nu kör vi igen! nedräkningen kan härmed börja. om 21 dagar är jag tillbaka i min favvostad! längtar samtidigt som jag får lite panikångest över att behöva lämna alla här hemma igen. känns som att det på något underligt sätt kommer bli jobbigare denna gång. men då tröstar jag mig med minnet av att tiden on the other side of earth går väldigt fort (vilket inte är nå kul när man är där) fan vad svåra känslor att förklara.

att se framemot denna termin:

- har bara lektioner på måndagar och onsdagar
- jag och emelie ska bo själva och därmed hitta ett nytt fräscht boende (ska berätta mer om det längre ner)
- syster yster susanna lundberg kommer och hälsar på mig i september och stannar i hela 3 veckor!
- massa nya vänner!
- bara roliga kurser

+ allt som tillhör vardagen därborta (sola, chilla, festa, shoppa osv)

JO! det där med boendet ser jag framemot väldigt väldigt mycket. misstolka mig rätt nu, det var absolut inget fel förra terminen. det var toppen bra. men nu så ska det bli spännande och kul att få inreda en ny lägenhet som vi förövrigt hoppas kommer ligga med ett lagom avstånd från Santa Monica Beach, skolan och Main street. Lite mycket begärt att säga att det inte får vara för dyrt heller (helst ska det även finnas pool, jacuzzi och gym). men vi håller tummar och tår och allt annat som kan hållas.

nu ska jag börja uppdatera oftare! punkt slut.




RSS 2.0