walk of fame

hej! mötet med studievägledaren gick bra, har fått rätt bra kurser men tycker att systemet är asknäppt! men kan berätta närmre om det i ett annat inlägg.

efter mötet följde susanne med hem till mig och vi la oss på taket & sola i några timmar, sjukt skönt! det va ca 25 grader idag ;) ungefär som i sverige eller?

några timmar & några lager med solkräm senare så drog vi oss ut i området för att hitta en buss in till hollywood boulevard. vi tänkte att det va dags att se dom där berömda stjärnorna på marken, efter ca en timme så kom vi iaf fram och herregud vad annorlunda det va mot hur man föreställt sig!

det va inte ett dugg glammigt, mest skabbigt med massa uteliggare & skräpiga gator! men men det är iaf en upplevelse i sig! så vi åt lite mat och kikade runt på alla elvis, MJ & batman kopior som vill att man ska ta kort med dom (såklart mot pengar) innan vi tog bussen hem igen.

så nu sitter vi här och har tagit ett glas vin & sminkat oss lite :) vi ska nämligen träffa några killar & tjejer som vi träffat via skolan på en bar här i området :) så det ska bli en trevlig kväll

imorgon så ska vi åka till venice beach på en guidad tur :) men berättar mer om den imorgon! puss & kram










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0