uppdatering.

hejhallå! som jag skrev tidigare så åkte jag och tjejorna till vegas i fredags klockan 15.30 med shuttle från deras hostell. beräknad ankomst: ca 19.30, slutgiltig ankomst: 23.30 !?
japp så kul är trafiken här borta plus att det spööregnade!? kanske inte bästa starten på vår weekend men den blev toppen iaf. vi kom fram till hotell Riviera sm va helt okej för att betala 350 kr/pers för två nätter.
Vi styrde snabbt om till partykläder och kom fram till klubben Lavo klockan 02.00, va vell inte jääättekul men vi träffade några grabbs som bjöd på hummer limo och extremt tråkig efterfest i ett fett hotellrum på planet hollywood.

lördagen strosade vi runt på las vegas strip och kollade in alla sjuuukt stora hotell/casinos. den där staden är en blandning mellan lekplats för vuxna/finlandsfärja x 100000.

trots att jag är lite av en gambler så spelade jag bara bort 100 svenska kronor. vet inte om det berodde på att det inte fanns någon tid eller att jag bara tyckte det kändes meningslöst. jag chansar på det första.
på kvällen så åkte vi till Haze där linkin park skulle ha någon officiell efterfest, tror inte jag såg någon av killarna eller så gjorde jag det, har inte en aning om hur dom ser ut så who knows

söndag morgon åkte vi tillbaka till L.A och det gick betydligt mycket fortare hem, va hemma på ca 4-5 timmar (med matstopp) på kvällen blev det "middag" på SUR. blev en lugn och tidig kvälll för mit alarm va ställt på 7.30 inför måndagen.

för igår så va det nämligen presidents day här i staterna som är en holiday så va ledig fråna skolan så vi drog till Universal Studios och lekte av oss. det va en superkul dag och mer säger jag inte. ni får helt enkelt bara dömma av bilderna ja lägger upp inom några dagar.

imorgon åker min älskade hanna hem och jag kommer sakna sönder mig :( är otroligt glad att alla mina finna flickor kom och hälsa på mig. älskar er fruktansvärt mycket och det finns verkligen inga som är som oss <3

godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0